Vanaf €50,- gratis levering

Gratis vakkundig advies

Direct uit voorraad leverbaar
Afkoelingperiode / fout besteld, geld terug

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa tussen de € 6,95 en € 12,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren een gesloten volle verpakking en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat aan Vuilwatertankreinigen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u schriftelijk via mail contact met ons opnemen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om makkelijk gebruik te maken van uw herroepingsrecht hebben wij een modelformulier voor herroeping gemaakt. Deze kunt u hier downloaden. modelformulier_voor_herroeping.pdf


Vanaf €50,- gratis levering

Gratis vakkundig advies

Direct uit voorraad leverbaar